Tietosuojaseloste

TIETOSUOJASELOSTE
Laatimispäivä 14.5.2018
Käyttäessäsi palvelujamme Sinua saatetaan pyytää antamaan myös henkilökohtaisia tietoja.
Näihin kysymyksiin vastaaminen on aina vapaaehtoista. Henkilökohtaiset tietosi tallennetaan
ja niitä käsitellään Suomen tietosuojamääräysten mukaisesti.
Kotisivujemme kautta kerättyjä henkilökohtaisia tietoja käytetään joko sopimuksen laatimiseen ja yhteydenottosi käsittelyyn.
Tietojasi voidaan käsitellä ja käyttää myös neuvonnan, mainonnan ja uutisointitarkoituksiin vain,
mikäli olet antanut tähän erikseen suostumuksesi.
Henkilötietolain (523/99) 10 §:n mukainen Rekisteri- ja tietosuojaseloste
REKISTERINPITÄJÄ
Paintballpelit Kajaani, Mainuantie 350, 87100 Kajaani
Y-tunnus: 2757254-3
YHTEYSTIEDOT REKISTERIASIOISSA
MARKO RÄISÄNEN , maaki@paintballpelit.fi
Rekisterin nimi
Paintballpelit Kajaanin markkinointirekisteri (myöhemmin yritys)
HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELYN TARKOITUS
Henkilötietoja voidaan käyttää seuraaviin tarkoituksiin:
Analysointiin ja profilointiin, yrityksen markkinoinnin, mainonnan ja/tai
suoramarkkinoinnin suuntaamiseen. Sivustoon ja palveluiden viestintään, asiakkuuksien
hoitamiseen, markkinatutkimuksiin sekä sähköinen suoramarkkinointi
henkilötietolain ja sähköisen viestinnän tietosuojalain mukaisesti.
REKISTERÖITÄVÄT TIEDOT
Henkilörekisteriin voidaan merkitä seuraavan ryhmittelyn mukaiset tiedot rekisteröidyistä:
Nimi
Sähköpostiosoite
Matkapuhelinnumero
Yritys ja osoitetiedot
Uutiskirjeen tilaajien lukutiedot ja sivustokäyttäytyminen
Analyysi ja profiilitiedot
Käyttäjän IP-osoite ja siirtymiset, maatiedot
Selaintyyppi, käyttöjärjestelmä
Tarjoushistoria tai tiedot muusta yhteydenotoista
Rekisteröimistiedot
Käyttäjätunnus, salasana tai muu yksilöllinen tieto
Maksuyhteys-, maksukortin tai pakkitilintiedot
Asiakaspalautetiedot
Tilaustiedot
Mahdolliset muut käyttäjän suostumuksella kerätyt tiedot
Sivusto saattaa sisältää myös kolmansien osapuolten (kumppanuuksien), kuten mittaus- ja
seurantapalveluiden, evästeitä. Kolmannet osapuolet voivat asettaa evästeitä
päätelaitteellesi vieraillessasi sivustolla.
REKISTERIN SÄÄNNÖNMUKAISET TIETOLÄHTEET
Rekisteri koostetaan yrityksen asiakastiedoista ja järjestelmistä sekä mahdollisesti yleisesti
saatavilla olevista internet tietolähteistä tai työkaluista.
TIETOJEN LUOVUTUS
Rekisteriin kerätään tilastotietoja tuote- tai palvelutilauksien yhteydessä.
Rekisterinpitäjä ei luovuta sivustokäyttäytymistietoja ulkopuolisille.
Voimme luovuttaa henkilötietojasi käyttötarkoituksia varten voimassa olevan
henkilötietolainsäädännön mukaisesti. Sivuston välityksellä antamiasi
tietoja voidaan luovuttaa mm.
1. Sivuston ja palveluidemme toteuttamiseen osallistuville palveluntarjoajille
2. Maksupalvelun tarjoajille
3. Yhteistyökumppaneille markkinointitarkoituksiin, ellet ole sitä erikseen kieltänyt
4. Viranomaisille siinä tapauksessa, että laki tai muu tärkeä etu niin vaatii
TIETOJEN TARKASTUSOIKEUS JA KORJAAMINEN
Rekisteröidyllä on henkilötietolain 26 §:n mukaisesti oikeus tarkastaa, mitä häntä koskevia tietoja
henkilörekisteriin on tallennettu. Tarkastuspyyntö on tehtävä kirjallisesti ja lähetettävä allekirjoitettuna
yllämainitulle rekisteriasioista vastaavalle henkilölle.
Rekisteröidyllä on lisäksi henkilötietolain 29 §:n mukaisesti oikeus vaatia rekisterissä olevan virheellisen
tiedon korjaamista. Tietojen korjauspyynnössä on yksilöitävä korjattava virhe ja ilmoitettava korjatut tiedot.
Kirjallinen korjauspyyntö on lähetettävä yllä mainitulle rekisteriasioista vastaavalle henkilölle.
Asiakaspalvelumme vastaa viimeistään kahden arkipäivän kuluessa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin.
TIETOJEN POISTAMINEN
Tietoja voidaan poistaa rekisteröidyn vaatimuksesta tai uutiskirjeen tilaamisen peruutuksen vuoksi.
REKISTERIN SUOJAUKSEN PERIAATTEET
Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Yrityksen tietoverkko ja palvelinkumppanin sekä suunnittelulaitteistoissa, jolla rekisteri mahdollisesti sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.
KIELTO-OIKEUS
Rekisteröidyllä on oikeus kieltää tietojensa luovuttaminen ja käsittely suoramainontaa

ja muuta markkinointia varten.


Evästeet

Eväste (cookie) on tekstitiedosto, jonka selain tallentaa käyttäjän laitteelle. Evästeitä käytetään esimerkiksi silloin, kun käyttäjän tietoja halutaan säilyttää tämän siirtyessä internetpalvelun sivulta toiselle. Lisätietoa aiheesta lisää mm. Viestintäviraston sivuilta.

Käytämme kolmannen osapuolen uudelleenmarkkinointi-evästeitä, sisältäen Facebook- ja Google Analytics -evästeitä. Tämä tarkoittaa, että saatamme näyttää mainoksia muualla internetissä perustuen käyttäjän selaimen evästeisiin. Käytämme evästeitä tarjotaksemme käyttäjillemme myös paremman käyttökokemuksen sivustolla.

Kunnioitamme aina käyttäjien yksityisyyttä, emmekä koskaan tallenna evästeisiin käyttäjää yksilöivää tietoa. Käyttäjän tunnistaminen evästeiden perusteella ei ole mahdollista.