Muutama sana meistä

Muutama sana välineistä ja varusteista

Merkkain on puoliautomaattinen tippman ft-12, nykyaikainen ja helppokäyttöinen nimenomaan vuokrauskäyttöön tehty tuote. Laadukas ja kestävä.

Lastenpeleissä pelataan jousitoimisilla .50cal. pumppuhaulikoilla. Kuula on huomattavasti pienempi ja kevyempi kuin normaali .68cal. värikuula.

Maski on v-force armor rental black, joka ei tuplalinssin ansiosta huurru helposti. Pelejä voi jatkaa kosteudesta huolimatta ja tarkoitus onkin pelata myös hiukan huonommissakin keleissä. Paintball puisto tulee olemaan käytettävissä ympäri vuoden, pelaaminen jatkuu myös lumisissa olosuhteissa ja silloin on käytössä talviolosuhteisiin suunniteltu kuulalaatu.

Haalarit ovat juuri paintball-käyttöön suunniteltuja ja ne ovat pak-camo kuvioidut. Haalareissa on resorit hihan- ja lahkeensuissa ja kuminauharesori myös vyötärön kohdalla. Kokoja löytyy XS - 4XL saakka. Bandana kuuluu samaan tuoteperheeseen, on helppokäyttöinen ja suojaa hyvin myös niskan.

Kaikki välineet ja varusteet tulevat aina asiakkaalle puhtaana ja ehjänä! Asiakaskäyttöön löytyy myös hyvin pelaamiseen soveltuvia hanskoja, jotka suojaavat sekä pahimmilta osumilta ja lialta, että antavat paremman pidon itse merkkaimen käsittelyyn.